Dafina Zeqiri Albumi " Just Me " (2011)

Në Dhjetor 2011, Dafina Zeqiri publikon albumin e dytë "Just Me", i promovuar nga videoklipi i këngës "Supernova". Krahas hiteve të dy vieteve të fundit si: "Amazing Girl", "Dua Që Ta Di", "Shumë Larg", "Rock This Club", "Dangerously In Love", "My Swag" etj, në album ka dhe shumë këngë të reja ndërmjet të cilave spikat një bashkëpunim me Ledrin "Tonight" një tjetër bashkëpunim kesaj rradhe me Getin e Tingulli 3nt me titull "D&G" dhe versioni alnglisht i këngës "Supernova". Gjatë festave të fundvitit, Dafina merr pjesë në shumë programe dhe koncerte.

  • Runtime: 59 minutes, 17 songs
  • Release Date: August 27, 2020

0 Comments